måndag 28 februari 2011


Jag och Madde snackade nyss om hur begränsade vi är här i Oslo egentligen, vi rör oss inte speciellt mycket utanför absoluta centrum. Vi är på Karl Johan med en viss radie på typ några hundra meter till och från denna huvudgata. Detta är inte så nice kom vi fram till, så nån gång (när det inte är så kallt ute, så förmodligen till våren) ska vi undersöka lite nya ställen. Och det vi nu snackar om är uteställen.

Man har ju vart på Solli Plass typ en gång. Då kändes det verkligen som om man va långt hemifrån så att säga, men det va man ju inte. Definitivt värt att gå dit flera gånger, helst då på sommaren som sagt. Och tyvärr är det ju inte 20 som åldersgräns på så många ställen utan äldre, så det var ju synd att man ska behöva känna sig liten igen... Men man får väl gå ut på en torsdag eller nåt då. Sen har vi ju Grünerlökka. Det var inte så längesen man försökte gå ut där men det resulterade ju i taxi hem typ dirr. Det kändes ändå som typ Trädgårn i Borås däromkring. Säkert bara en fördom, så dit kan man säkert återvända och hoppas att det går bättre. Sen har man ju hört att Grönland ska va rätt roligt också. Vart där en gång tror jag, då var det ju rätt skoj.. HEHEHE.

Detta är en random bild som jag hittade, men den visar rätt bra vart i Oslo vi egentligen har vart och är bekanta med.

Fast dom gamla ställena är ju rätt bra ändå, Aker Brygge på sommaren och Karl Johan med omnejd är inte att underskatta. Men ändå, ser verkligen fram emot o testa nya grejer till våren och i sommar.

Annars har det vart en jobbig dag, jobbade 07.00-18.30. Visst är det underbart när det blir så, speciellt när kocken försover sig och leveranserna blir sjuuukt försenade och människor står och väntar på mat som typ inte ens finns. Ja, då blir man lycklig mina vänner!

Inga kommentarer: