söndag 13 februari 2011

Söndagskänslan befinner sig verkligen i rummet just nu. Det har städats här, så nu är det skinande rent. Jag har vart på gymmet och snart ska vi kanske gå till Bunnpris (den enda affären som är öppen i stan på söndag i princip) och panta burkar. Och kanske unna sig en paprika och en purre (purjolök på detta bonnaspråk). Samtidigt droppar det från vårt fönster här i vardagsrummet, om det droppat in i min säng kommer rycket komma fram men detta är ännu oklart. hehe

Kollat på lite norska musikvideor, dom är faktiskt rätt bra. I alla fall Lars Vaular - En Eneste. Man känner verkligen igen sig från vissa fjortistider. Man köper hembränt, försöker komma in med falskleg på krogen, man spyr och man går på hemmafest. Sen går man hem. Uschusch, vilka tider. Man är ju glad att dom är över (okej, nu var det inte alltid så illa. Men ändå.)



Har även spenderat 0 kronor på att gå och till "fucking Deli de Luca" och handlat kaffe. Kaffekort is theeee shit! Sen kommer Pirates of the Carribbean, trean, på tv ikväll också. Gillar söndagar starkt.

Inga kommentarer: