tisdag 1 februari 2011


Grannarna under oss spelar ashög musik, och av ljudet att döma så börjar jag misstänka att det är dom själva som spelar. Typ bas och elgitarr eller nåt. Så fint lyhört det är i dessa lägenheter, bra isolering osv :) Den senaste elräkningen ligger på 6634 nok om nån ville veta, känns värt att betala den... är inte alls ironisk eller så.

Jaha, då har Torres bytt lag! Då får man alltså börja kolla på Chelsea istället för Liverpool nu då. Det roliga är att alla blir förbannade när dom får höra detta, HAHAHA, typ Kjellvis idag. Killar har en tendens att reta upp sig på småsaker förstår ni. Själv säger jag bara; carefaaaaaaaaaaaaaaace! Torres är ju förmodligen den snyggast människan som nånsin har vandrat på denna jord och i det här fallet är det okej att vända kappan efter vinden.

Tränade idag, det var på tiden. Madde fick jobba övertid själv alltså, men hon kom hem helskinnad utan att ha fått en kniv i magen eller fått handen avskuren (man vet nämligen aldrig) :( Och ja, då bor man inte längre granne med nån rolig, inte för tillfället i alla fall för nu är Malin och Tania borta :(
Fast livet är fint ändå.

1 kommentar:

djeveln! sa...

fy faen.. har ikkje akk tenkt å drep dere :p
haha!