tisdag 15 februari 2011

Det var naturligtvis för bra för att vara sant. Att vi skulle boka resan alltså. Det blev skevt med allas semester och skit så det blev inget med det. Så tråkigt! Vet i alla fall att vi ska dit ändå, jag och Madde och dom som vill hänga med. Ingen stress ;)


Igår var det som vi alla vet en mycket överskattad dag, nämligen Alla hjärtans dag. Jag undrar varför den ens finns egentligen. Fast om man har "sällskap" med nån så är det säkert väldigt roligt. Jag hade i alla fall en trevlig kväll under omständigheterna (11 timmars jobb före). Vi var elva tjejer som gick och åt på Fridays på Aker Brygge (Karl Johan dög inte igår säger vi) och vi hade mycket trevlig. Drack rött vin som faktiskt var gott, brukar inte gilla det överdrivet mycket annars, och så åt fina rätter. Dessutom hade vi en rätt fin servitör som en viss person ska gå ut och fika med imorgon.. Hahaha! Ja jöss.



Fick i alla fall en ros. Vi vet inte exakt vem det var som gav oss den, mig och Frida alltså. Men nån var det i alla fall :) Åh så glada vi blev....

Inga kommentarer: