tisdag 15 mars 2011

Har kommit på en egen diet - yoghurtdieten. Man äter endast yoghurt till frukost och kvällsmat, till lunch äter man sallad och eventuellt nåt till, till exempel en brödskiva eller ett knäckebröd. Man får äta något annat än yoghurt till kvällsmat någon gång i veckan, två dagar borde räcka. Yoghurten ska helst vara naturell. Man ska helst inte ha müsli i eftersom det ofta innehåller socker, men kanel, havregryn, russin/torkade aprikoser, linfrön, frukt eller bär är bra alternativ. Hur mycket man går ned i vikt med detta är ännu oklart men det kan jag nog rapportera om nån månad. Det positiva med detta är också att man inte gör åt mycket pengar. BRA VA?! SÅ sjukt smart är jag!..

Annars då? Jobbar som vanligt rätt mycket och träningen blir lidande.. Fan också! Vill helst inte gå och träna på kvällarna så får försöka ägna helgerna åt det istället. Hur det går med det vet ju alla förmodligen redan, nämligen att det inte blir nåt med det bara för att man dricker en eller annan dag på helgen. Får väl helt enkelt hoppas att yoghurtdieten funkar, annars får man väl nöja sig med att se ut som man gör liksom. Träna bakis är ju nämligen inte bra har man hört...

Japp, utgång blir det sannerligen i helgen. Vill verkligen spendera tid med mina fina tjejer, det var så längesen sist känns det som :/ är ju dessutom van vid att jobba med Madde, så det känns jättekonstigt när vi är på varsitt håll under dagarna. Det gillas ICKE! Men det är bara att ta igen det.

Känner på mig att man kommer vilja lyssna rätt mycket på denna man på lördag. Skön dialekt måste jag säga, men om man snackar med nån med den dialekten förstår man inte speciellt mycket.

Inga kommentarer: