lördag 15 januari 2011

Har kommit hem från en så kallad shoppingstur för en stund sen. Frida hittade massa saker och även jag, men jag måste vänta tills lönen kommer på måndag. För allt i världen. Vill ju inte känna mig pank, det vore pricken över i:et just nu.

Igår fyllde Malin 21, det var en mycket fin kväll. Den bästa på länge faktiskt. Det krävs inte så hemskt mycket för en lyckad kväll numera, räcker med ett par fina vänner. Att umgås med lite folk som man tycker är trevliga, som igår och som förra lördagen till exempel. Känns bra att veta att man har riktiga vänner, och att Oslo har gett en ett antal flera sådana.
Vi var hur som helst och åt tapas först, sen drog vi till nån pub där folk dansade mkt underhållande. Typ låg på marken och höll på och skit. Sen drog Malin och Anton med mig till Babylon som ligger precis jämte vår lägenhet, så nu har man vart där också. Det var lyckat.

Folket i den här lägenheten förbereder sig på att gå ut, själv får man agera så kallad DJ vilket inte är speciellt lyckat. Är inte på humör för nånting, vill bara spela typ Markus Krunegård osv. Och sörja lite, sörja att en ensam kväll är på väg och att man inte ens kanske orkar laga mat utan kommer svälta till döds. DAD. Dags att hoppa ut genom fönstret och umgås lite med soporna.

Det ser ganska mörkt ut faktiskt, typ som att man är en ensam och tragisk person som gräver sin egen grav. Det var allt för idag, tack för mig.

Inga kommentarer: