söndag 9 januari 2011

Efter ett hårt träningspass förtjänar man lite julmarsipan. Det är ju faktiskt på halvt pris i butikerna nowadays, så då får man passa på. Det märks att man kommer från staden där folk snålar jäkel.

Nu vecka, nya möligheter och förmodligen nya otrevliga överraskningar. Ska bland annat fixa nytt skattekort, det är ju alltid roligt att besöka Skatteettaten. Sen är det fika med Tania o eventuellt flera på tisdag, sen är det gymmet som gäller övriga dagar. Man får ju börja träna riktigt tidigt på året om man ska va så kallat klar till beach '11.. Herregud.

På tal om beach '11 ska vi förmodligen utomlands i sommar, kanske Alanya eller nåt liknande. Vi får se vad vi kommer överens om. Det bästa är ju iaf att ha All Inclusive, så bland annat sprit ingår (och även mat). Det är ju rätt stora utgifter annars. Och där har vi det igen; man vill ju inte betala mer än man måste. Längtar verkligen till stränder och drinkar och all sån skit... Speciellt när rätt många man känner är/eller ska åka utomlands rätt snart också. Som Madde sa: jag tror vi alla behöver semester. Och personligen tror jag inte man får ut så mkt av att spendera den i Borås.

Inga kommentarer: