tisdag 4 januari 2011

Ångesten infinner sig... Funderar på att kolla mina konton för första gången på typ två veckor, vem vet vad som kan döljas där liksom? Alla pengar kanske är borta, nån har kanske kopierat kortet och handlat massa eller tömt kontot (kan dock bli lite svårt med det norska med tanke på att det förmodligen är avmagnetiserat). Man kan ju inte veta. Eller så har man mycket mer eller mycket mindre pengar än man trodde, det är ju nästan givet!

På tal om ingenting så gjorde Kjellvis vitt chokladmousse till oss på jobbet idag! Ååh ibland fattar jag inte att människor kan va så vänliga utan direkt anledning. Man blir så glad, var säkert en försenad julklapp säger vi.

För ett år sen idag åkte vi massa buss, jag lyssnade på fjortistechno när vi anlände till Oslo för andra gången i våra liv. Eller i alla fall i mitt. Vi tog taxi till Förening fast det bara låg några hundra meter bort, men det visste vi inte, åtminstone så visste vi inte var Kameleonten låg. Vi fick en chock när vi kom till vårt rum och en kille redan bodde där och vi fick se standarden som var lika med smuts och kackerlackor (fast då var det vinter så de hade inte visat sig än). Sen dagen efter gick vi till skattekontoret.
Undrar vad som händer imorn?

Inga kommentarer: