söndag 23 januari 2011

Ännu en dag där man skrattat sönder, det verkar komma en del sådana nu. Och det är ju positivt det! Har vart ute och ätit med Madde och Frida, vi var på en kinarestaurant som ligger typ vid oss. Det var nice.

Igår var det en trevlig förfest här, eller snarare fest för min del eftersom jag inte hängde med ut. Var liksom lite mer lockande att vara kvar hemma, alltså en lyckad kväll. Eller asså Madde o dom hade väl inte nåt vidare kul men av nån anledning är det ju så att ofta när jag har kul så har inte de andra kul. Skumt! Kom i alla fall lite trevligt diverse folk, det buggades och dracks cider, vin och sprit, exakt hur mycket det var som dracks är oklart. Frida tog massa bilder under kvällen men dom har hon inte orkat lägga in än, som vanligt.. Förutom hennes nya profilbild på facebook där hon drar Avada Kedavra på Madde så klart.

4 timmars sömn inatt resulterar alltså i en jäkligt rolig dag efteråt, det ska jag komma ihåg. Största myten att man måste sova om nätterna, hallo?!?!?



Tycker Frida ska lägga in bilderna snart men kommer ju förmodligen ta ett antal veckor. Under tiden får det bli dåliga cambilder, typ som när man sitter o funderar på om vissa möbler behöver saneras eller inte.

Inga kommentarer: