onsdag 6 januari 2010

Nu är det sannerligen verkstad här inne. Vi har registrerat oss på lite olika bemanningsföretag som föreningen rekommenderade. Sedan ska vi förmodligen ringa dit också, eller besöka dom. Nu har vi i alla falll kommit igång och det känns bra.

Vad har mer hänt här uppe då? Frida har fått ett hor-flipp, Madde har fått taco-abstinens och jag har duschat. Sen har vi städat också. Fan vad roligt va. Måste vara mycket intressant läsning. Snart ska vi ta lite bilder också, så ska ni få se hur WE ARE LIVING THE DREEEEEEEEAMMMMMM.

Sitter nu och chillar lite med Taio Cruz och Tinchy Stryder. Har nyss ätit lunch, tre st knäckebröd med mjukost. Haha, hur fan ska detta sluta :D laga egen mat, wtf? Vad är det liksom?

Dagens roligaste igår var ändå när Richard började snacka om Pettson och Findus-datorspelet. Fan vilken nostalgi, jag blev glad <3

Nu ska vi gå ner till föreningen och förmodligen dö av kyla IGEN! :D Vi ska nämligen hämta lite förlängningssladdar med mera, sen ska vi till Kiwi och handla lite IGEN :D
Puss

Inga kommentarer: