fredag 3 juni 2011

Yeeeeeees, det ska bli sol imorgon. Den officiella tävlingen är i gång - vem är brunast? Vem solar mest? Vem jobbar nästan inte utan ligger och latar sig i solen? Vem jobbar natt och sover ute i solen hela dagarna? Vem jobbar och är duktig men tar alla lediga stunder åt solning? Eller vem har tagit ledigt och vart utomlands? Är detta friskt tänkande? Det vet man aldrig.

Dags att ta tag i träningen nu igen när man fått mer tid och slutar tidigt på dagarna. När man får sms från gymmet om att "vi har inte sett dig här på ett tag, säg till om du vill ha hjälp att komma igång med träningen".. Då har det gått för långt. Då är det inte bra.

Men att inte ha några måsten är ju annars rätt nice. Att känna att man inte MÅSTE gå till gymmet, att man inte MÅSTE umgås med vissa människor och inte heller MÅSTE vara socialt perfekt - det är väl ett rätt fint liv eller? Vem säger att man måste, egentligen liksom? Om man inte sätter upp de reglerna för sig själv så är det bannemig ingen annan som gör det åt en heller. Det ska jag komma ihåg. Lägga energin på de rätta ställena gör att man mår mycket bättre.

Inga kommentarer: