onsdag 15 juni 2011

Varför i hela fridens namn sänds partiledardebatter på vardagar klockan 09.00? Vad är vitsen med det, då kan ju bara pensionärer kolla, och man antar ju att det inte direkt är meningen. Eller jo, tydligen. Tycker att det är väldigt irriterande hur som helst.

När man sett lite sammandrag kan man inte tycka annat än; vad är det frågan om? Alltså, Juholt, vad sysslar han med. Mona Sahlin kunde i alla fall snacka... Juholt blir rätt ägd några gånger. Det märks att han är relativt ny. Han säger knappt någonting konkret om vad han ska göra för att få ett bättre Sverige. Många gånger säger han; "jag har högre ambitioner för Sverige", okej så bra då. Det låter som att alla ska få det bättre och att välfärden i allmänhet ska bli bättre. Men frågan är hur detta ska gå till? Han kommer inte med så mycket konkret och DET är väl viktigt om nåt? Man kan inte bara lova saker utan att säga hur man ska gå till väga för att uppnå dem.

Och helt ärligt så är det inte ens möjligt att ALLA ska få det bättre ställt. Alltid är det nån som kommer bli missnöjd, någon som inte gynnas på det ultimata sättet. Pengar dyker inte bara upp, om nån får lite mer så får nån annan kanske lite mindre. Antingen så betalar man hög skatt och kanske får nåt för det, eller så betalar man mindre skatt och får lite extra i plånboken. Man får väl bara fundera på vad som gynnar en själv mest, eller vara ädel kanske och tänka på vad som gynnar "de svaga" i samhället. Vad vet jag. Ska man tänka på sig själv eller andra?Flinet i bakgrunden <3

Inga kommentarer: