lördag 31 juli 2010

Jag tycker det är väldigt konstigt hur det kan hända så mycket fast samtidigt så lite. Har ju egentligen inte hänt så mycket de senaste dagarna, om man bortser från det uppenbara; att jag och Madde har flyttat in hit till Frida och Sanna. Ändå känns tillvaron här uppe helt annorlunda nu, som ngt drastiskt hänt och allt ändrats.

Tycker Oslo inte håller sin normala standard. Regn hela tiden. Tråkiga besked som får en att bli orolig EN SMULA. Kanske har att göra med att man blivit förvirrad pga flytten, vem fan vet.

Ne, men om man ändå hade vetet något nu för tiden, det hade ju vart jävligt trevligt kan man tycka. Tydligen begär man för mycket, eller om ni vill veta vad jag verkligen tror så är det nog snarare så att karman slår tillbaka mot en nu. Som sagt, är man en ovärd människa så får man väl ett ovärt liv då.

Sen när blev man rutten?

Skit samma, nu ska man tänka positivt. Ska faktiskt grilla och dricka öl ikväll. Så nu får vi alla be en bön om att det inte börjar regna, för då kommer jag skrika rätt ut och hoppas på att bli räddad av en icke-existerande gud och sedan bli deprimerad när det inte händer. Säger som Frida; Herre boegjävul.

Inga kommentarer: