söndag 25 september 2011

Ännu en helg har gått förbi, den har dock vart värd;

I fredags var vi bara hemma och kollade på film. Twilight, om det förvånar någon. Det är antingen det eller Sex and the city.. Eller Pirates, som nu! Sjukt bra. Det behövdes en tidig kväll, så vi lade oss tidigt.

I lördags var vi ute på Nicole n son. När jag och Anna går ut (Frida var också med igår, men hon drog hem rätt tidigt) brukar det ofta sluta med att vi blir bjudna ppå diverse saker. Det är nämligen viktigt för oss att skaffa lite kontakter, inte minst för Anna eftersom hon nyss flyttat hit! Inte otippat att det blev så igår heller, men varför bjuder folk på typ Fernet och sånt? USCH!! Aja, fråga mig inte hur det kom sig men kvällen slutade med att vi dansade bakom bardisken, och i djbåset. Det kan ju inte va lov egentligen? Jag menar tänk om man hade börjat ta emot massa beställningar.. Börjat göra drinkar och skit! Haha.
Sen var det bråk igår också, slutade med att man fick ett fint rivmärke på halsen och blev kallad rasist. Men det var lite småkul faktiskt, folk som går före i kön när man stått där 20 minuter borde fan lära sig att veta hut! Och så länge man inte slår tillbaka får det väl vara okej. Få känna att man lever lite!

Så att ja, idag vaknade man i soffan med väskan som kudde. Har annars vart en fin dag, vi tog en promenad och såg att de säljer Jofama typ vid St Hanshaugen? Eller hur sjutton det stavas. Dit ska vi allt gå.

Nästa helg ska jag träffa Joakim, det ska bli så kul med tanke på att vi inte sågs nu i helgen.. Lite svårt att bo i olika städer men det funkar faktiskt :) Vi är bra vi! Ska på nån slags inflyttningsfest, det ser jag fram emot :)

Inga kommentarer: