onsdag 15 december 2010

Är det nån som har några bra julklappstips eller? Vi har vart ute på stan idag och letat, har inte hittat överdrivet mycket. Åt pappa hade jag kanske tänkt köpa nåt gott kaffe, men han kommer väl ändå inte dricka det för han är en smula insnöad på sitt gamla vanliga. Kanske en ny kopp istället för Simpsons-muggen? (Hoppas han inte läser detta nu).

Till sin mamma då? Har några tankar om det, men vill inte säga för mkt eftersom jag vet att hon läser här ibland. Herregud, vad ska hon tro egentligen?

Till sin bror då? Frida va inne på en tavla till sin, men den kostade ju 5000 kr så där släcktes den idén. Biljetter till något kul kanske? Tänker bannemig inte köpa nåt tråkigt presentkort i alla fall.

Som sagt, är det nån som har nåt förslag eller?

Dagen har annars vart okej. Åt tårta på jobbet, eller "kake" som det kallas här i bonnarnas land. Fikat med Malin och rapporterat senaste nytt, och som sagt gått runt o letat i stan. Längtat efter lön som kommer på fredag... Eller a, hoppas vi.

På lördag ska jag och Madde ut också. Om vi får lönen det vill säga... Hahaha.. Sååå roligt. Vi ska satsa på denna nivån:

.. förutom sista biten i alla fall.

Inga kommentarer: