fredag 23 oktober 2009


Pallar inte beskriva resan ingående. Det var nice hur som helst. Vi gick väl runt i affärer och lämnade in våra CVn, sen slappa vi väl på rummet ibland också. Och så koncentrerade vi oss på att få tag i så billig mat som möjligt :(. Det riktigt roliga var igår när vi gick in på Svenska Föreningen. Vi fick massa hjälp så nu är tex boende och norskt telefonnummer fixat. Fick det typ serverat :O SÅ JÄVLA NICE.

Så nu är det helt bestämt att vi kommer flytta härifrån. Snubben skulle höra av sig till oss så fort nåt blev ledigt, vi vet inte exakt när det blir. Kan bli redan 1 november! Det är ändå jävligt skönt att veta att nu är vi tillbaka i Borås, men det är bara tillfälligt!

Det roliga var första natten när två, helt random icke svenska, (och icke norska heller för den delen) kom in i vårt rum och tjejen utan vidare la sig i den lediga sängen och sov. Hennes jacka luktade hasch. Ehehe

"Enkel Sigarett" fanns att köpa på fint café. Serverades i shotglas. Detta gillades starkt!

Känner mig rolig som berättar om såna här viktiga saker i bloggen utan att först berätta dom personligen. Men så kan det gå när man inte får tillfälle o prata med folk. Tyvärr.
(och ja, jag kan meddela att Borås-ångesten redan börjat komma. Illa med tanke på att jag vart hemma i två timmar.)

4 kommentarer:

Zerina sa...

Elin! Ni kan inte bara flytta sådär!? Alla 5, är det helt säkert?! Det här gillas inte. Tror jag och Sara får sätta upp en demonstration på torget när hon kommer tillbaka.
Zerina är grymt oglad.

Elin sa...

haha Zerri du kan ta det lugnt! Madde F ska antagligen inte med, synd för oss men tur för er!

Linn sa...

Vad för er Elin! Vilka typ av jobb har ni sökt? :)

Zerina sa...

Jag hörde det senare utav Madde och Sara, lättnad :)
Hoppas ni får det kul sen när ni åker! Gör inget dumt och tänk på att Norge är dyyyyrt ;)