tisdag 3 november 2009

Ridningen idag var ju inte den bästa kanske. Vi hoppade serier och gick in på detaljer i sitsen, såna saker som handens position och sådääääär. Hade Valle, stel jäkel speciellt i högersidan men helt ok. Nice att vara funktionär på söndag också.. Eller nåt, men helt okej är det iaf!

Hur som helst så leker verkligen livet just nu! Hur gött som helst, det ser faktiskt ut som om vi lyckades med våra planer om att åka till Norge och bara det är ju helt otroligt. Att vi bor i Oslo om en månad känns stört men bra. Sen att man faktiskt har ett jobb nu som man jobbar på vissa dagar fast är ledig ibland också, det är hur skönt som helst. Jag klarar mig ju ändå på min lön gott och väl. Sen har man inga läxor längre heller, inte många måsten alls faktiskt. Bara lite uppgifter från jobbcoachen som håller en hyfsat sysselsatt när man inte jobbar. Ridningen är bra och vännerna är bra - allt är bra.

Fattas bara någon här, men att längta efter någon är inte heller fel :) Nu är det snart bara en månad kvar tills vi ses och det är en sjukt bra tanke!

Social Distortion - Faithless

Inga kommentarer: