lördag 18 september 2010

Ikväll ska vi förmodligen ut. Händer inte så ofta här i Oslo faktiskt. Det finns vissa skillnader på att gå ut i Oslo och på att gå ut i Borås, för det första känner man knappt en jävel här (vilket är både positivt och negativt) och för det andra vet man inte vilka ställen som är bra.. eftersom man inte vart på något. Och man har ju inte direkt haft pengar till att pröva vartenda ställe. Det som dock är jävligt bra är att krogarna har öppet längre här i Oslo än i Borås, och ikväll har vi pengar (typ). Så nu är det fan dags!

Kom just o tänka på hur mkt tid man hade sparat på o vara kille. Vi tjejer spenderar typ halva eftermiddagen på att fixa oss när vi ska ut, ni killar behöver ju fan bara ta på er kläder o gå ut. Sen är ni iofs inte lika snygga som oss heller, men ändå. Livet är hårt som vi så ofta säger.

Snart dags att göra sig iordning med andra ord, fast man ska inte hoppas för mycket på den här kvällen. Men om man tänker ett steg längre, vem har dött utav att bli besviken? Lev livet!

Inga kommentarer: