måndag 27 september 2010

Hur valet gick ska inte ens nämnas här, alla vet hur det gick ändå. Kan bara säga såhär: jag och Tania firade ändå, för att fira att alliansen i alla fall fick fler röster än de rödgröna. Man får se det från den ljusa sidan.

Malin jobbade inte idag så det var lite "travelt" eller vad det nu heter. Betyder väl typ kärvt eller nåt på svenska kanske. Det var hur som helst jobbigare än vanligt, gick därifrån halv fem. Det gjorde mig iofs inte så mycket eftersom jag inte hade nån tid o passa och dessutom skrattar man faktiskt rätt mkt på jobbet nu för tiden. Fina minnen väcks till liv, typ som när en jäkel cyklade in i vika atrium med paraplyt uppfällt, när parkeringsböter nästan utbetalades och när bilar nästan fördes bort av bärgningsbilen. Inte kul egentligen, men ändå rätt fina minnen.

Var i borås i helgen vilket var riktigt lyckat. Kul att förfesta själv med Madde, och riktigt kul när vi slöt upp med folk på väg till Harrys. Ännu roliare när Sami följde med oss till X&Y. Ja, helt enkelt lyckat!

Imorgon är det dubbelpass igen, rätt kul att komma tillbaka till H&M faktiskt.. hehhehh ;)

Inga kommentarer: