tisdag 30 augusti 2011Lyssnar på Axwells Essential Mix, äter lite choklad, är allmänt stillasittande och onyttig för ögonblicket. Kan hända att man är lite sliten från helgen fortfarande, vem vet, det hade ju inte direkt förvånat nån! Vi hade nämligen fint besök från Sverige. Det blev middag, vin (eftermiddagsvin med Anna, haha) och the Ring här på fredagen, sen blev det utgång på lördagen så klart. Nichol and Son fick sig ett besök (äntligen har jag kollat upp hur det stavas!) och det var grymt.

Anna flyttade ju in på riktigt nu i helgen med, så jäkla kul. Rummet är inte obebott längre, dittidiii! Och nu bor det dessutom en högst normal människa där inne också, vilket är ett extra plus liksom ;)

I övrigt kan jag säga att jobbet är rätt ansträngande just nu, massa extrajobb för oss få anställda samt fler och fler besökare. Det är inte lätt, det är faktiskt högst slitsamt både för psyket och fysiskt sett.. Vi får väl se hur detta slutar! Snart lön i alla fall :)

Exakt en månad sen man kom hem från Alanya idag, eller ja inatt. Natten till imorgon. USCHHHHHHHHHHHHHHHHH! Eller som Anders, min stjärna till kollega hade sagt; makan.

Inga kommentarer: