tisdag 17 april 2012

Idag upptäckte jag att boxern till tvn funkade trots att jag trott typ 2 månader att den var sönder. Det var tydligen nåt skumt med en sladd. Jaha, men det var ju bra att man kunde se på nyheterna igen, trots att man inte fick se så mycket från det viktigaste just nu: breiviks rättegång naturligtvis. Jag vill se när han snackar sin galenskap men det är väl för mycket begärt. Det är ändå kul att bo i händelsernas centrum, det är väl för att Oslos centrum är så litet antar jag. Kul liten sevärdhet, alla dessa journalister och allt det nu är.

Nu är jag så trött att jag nästan tittar i kors, galenskap att vara vaken nu med tanke på ens arbetstider. Galskap finns det ändå allt för mycket av, visste man det inte för några dagar sen så vet man ju det nu i alla fall. Breivik och grejer, man blir ju lite illa berörd ändå må jag säga.

Har lite ångest över att jag ska flytta hem om två månader, lite ångest för den förändringen, byta stad igen, sluta jobba, börja studera, sluta tjäna pengar. Tur att jag har Frida, hon och jag kommer väl ha rätt lika ekonomiska förutsättningar nu de kommande 4 åren. Hoppas det inte sätter käppar i hjulet :))) att bli handikappad ekonomiskt menar jag.

Jag tänker alldeles för mycket, på alldeles för mycket olika saker och alldeles för många timmar om dygnet.

Inga kommentarer: