tisdag 24 januari 2012

Kommer sakna så mycket när Anna flyttar härifrån! Det är ju bara några dagar kvar nu, usch. Förutom Anna själv kommer jag sakna kvällar som denna med allsång i vardagsrummet till Motherlover, Rebecca & Fionas låtar, Welcome to St. Tropez med mera. Sen kommer jag sakna att prata om sånt som är nödvändigt att prata om varje dag, typ vad som hänt på jobbet, hur fult norskar snackar engelska, hur vi ska planera helgen med mera. I helgen ska vi till exempel överraska våra fina killar med ett eller annat. Den som lever får se, möjligeeen! Ellerrr?! Som sagt möjligen.

Frågan just nu är: Vart ska man plugga i höst? Seriöst? Kan någon rekommendera en ort de trivs på? Tanken lutar väl åt Göteborg på universitetet men det hade ju vart trevligt att höra med nån som vet hur det är först. Så om någon vet så vore det ju fint om personen i fråga yttrade sig.

Idag har jag jobbat övertid för första gången sen i slutet av maj. Tror jag det var. Fortfarande likadant fast kanske lite mer ordningsamt och mer rättvist fördelat med tider osv. Ska nog sova snart. Godnatt på dere!

Inga kommentarer: